Nänniä vilauttanut Nicki Minaj muotitalon mallina

Viihdeuutiset · Annika Kela

Äskettäin nänninsä televisio-ohjelmassa paljastanut naisräppäri Nicki Minaj on valittu Roberto Cavallin uudeksi mainoskasvoksi. Neitokainen on lisäillyt Instagramiinsa lukuisia kuvia muotikuvauksista. Tähtönen esiintyy kuvissa kauniit muotiluomukset yllään ja poseeraa huippumallien tavoin kameralle.

@Roberto_Cavalli: .@NICKIMINAJ is the new face of the #RobertoCavalli SS15 campaign shot by Francesco Carrozzini #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Roberto Cavallin muotikuvaukset ovat tuoneet esille Minajista puolen, joka on jäänyt monelta huomaamatta. Kaunotar soveltuu malliksi erinomaisesti. Tähtösestä on yleensä nähty kuvia, joissa hänen paljastelee vartaloaan ja esittelee takapuoltaan. On virkistää nähdä Nickistä myös toisenlaisia otoksia.

Daily Mail -lehden mukaan Cavalli on ollut tyytyväinen valintaansa. Hänen mielestään Minaj edustaa erinomaisesti itsenäisiä nykynaisia. Cavallin mukaan tähtösestä huokuu tietynlainen asenne, jota hän haluaa korostaa. Kampanjan upeat otokset on räpsinyt ammattikuvaaja Francesco Carrozzini.

#RobertoCavalli SS15 campaign shot by Francesco Carrozzini #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

#RobertoCavalliSS15 #NickiForCavalli

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on