Jennifer Aniston kyllästyi vauvapuheisiin: ”Ei pitäisi määritellä minua naisena”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

45-vuotias Jennifer Aniston sanoo olevansa kyllästynyt siihen, että häneltä kysellään jatkuvasti onko hän naimisissa tai koska hän on ajatellut tehdä lapsia. Anistonin mielestä ei ole oikein, että naisen arvoa näytetään mitattavan sillä, onko hän synnyttänyt.

– Minä olen synnyttänyt monia asioita. Olen ollut myös äidillinen ja hoivannut lemmikkejä, ystäviä ja ystävien lapsia. Sen ei pitäisi määritellä minua naisena, olenko itse synnyttänyt lasta, eikä mielestäni ole oikein asettaa kenellekään sellaisia paineita, Aniston kommentoi Carson Dalylle Todayn haastattelussa.

Jennifer Anistonin mielestä on kohtuutonta, että naisen ajatellaan epäonnistuneen elämässään vain sen vuoksi ettei hän ole lisääntynyt.

Aniston on tällä hetkellä kihloissa näyttelijä-ohjaaja Justin Therouxin kanssa ja ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi roolistaan Cake-nimisessä elokuvassa.