Joulupukki stailattiin huippumuotiin – et tunnista enää samaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoolainen mainostoimisto Joint London suunnitteli joulun kunniaksi hauskoja joulukortteja, joissa Joulupukki komeilee viimeisintä huippumuotia yllään. Joint London keksi korttien ympärille kampanjan, jonka avulla he voivat levittää tietoisuutta toimistostaan.

Designerxsanta.com
Designerxsanta.com

Joulukortit ovat ilmaisia ja ladattavissa vapaasti Designer x Santa -nettisivuilta. He pyytävät maksuksi lataajaa lähettämään yrityksestä vain yhden tweetin. Joulukorteissa joulupukilla on yllään muun muassa Kenzoa, Martin Margielaa, Saint Laurentia ja Acne Studiosia. Jos hauskat pakettikortit vielä loistavat poissaolollaan, voi tässä olla yksi hauska ja halpa vaihtoehto.

Designerxsanta.com
Designerxsanta.com
Designerxsanta.com
Designerxsanta.com
Designerxsanta.com
Designerxsanta.com