Mies kirjoitti 365 rakkauskirjettä – paljasti lopulta miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivä- ja joululahjojen etsiminen puolisolle voi olla välillä vaikeaa. Lahjassa pitäisi olla ajatusta ja sen pitäisi merkitä lahjan saajalle jotain. Irlantilainen Reddit-sivuston käyttäjä on tainnut keksiä romanttisimman lahjan koskaan.

Tämä mies tiesi, että itsetehdyt lahjat ovat todella arvostettuja, koska niihin on pitänyt laittaa omaa aikaa ja vaivaa. Hän keksi täyttää jättimäisen lasipurkin rakkausviesteillä. Viestejä on lasipurkissa 365 kappaletta, joten nainen saa lukea yhden vuoden jokaisena päivänä.

Mies lajitteli laput kolmeen eri värikategoriaan, jotka edustavat yhteisiä muistoja, sanontoja, jotka sopivat heidän suhteeseensa ja syitä, miksi hän rakastaa tyttöystäväänsä niin paljon. Mies oli todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kärsiikin hieman puutuneesta ja kipeästä ranteesta kirjoittamisen vuoksi. Tyttöystävä oli lahjasta todella innoissaan ja itki muutamat onnenkyyneleet.