10-vuotias tyttö menehtyi syöpään – sitten posti alkoi tuoda yllätyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

10-vuotias Lily-Mae McKinstry menehtyi syöpään marraskuussa, mutta häneltä saapuu edelleen joululahjoja perheelleen. Tyttö käytti ennen kuolemaansa salaa isänsä pankkikorttia ostaakseen perheelleen joululahjoja.

Tyttö oli ottanut salaa isänsä pankkikortin ja tehnyt sillä ostoksia internetistä. Tyttö on jo kuollut, mutta perheenjäsenet ovat saaneet hänen ostamiaan lahjoja postissa. Lily-Maen äiti Vicky on kertonut Daily Mail -lehdelle, että paketteja saapuu muutaman päivän välein.

Pakettien avaaminen on aina vähän surullista, mutta myös lohduttavaa. Tähän mennessä tyttö on lähettänyt värikkäitä bandanas-huiveja, veljelleen kanapuvun sekä pehmolelunalleja, jotka hän saa itse koota.

Lily-Maen vanhemmat kuvailevat tyttöä kovin ajattelevaiseksi ja järjestelmälliseksi. Tyttö jätti rakkailleen lahjojen lisäksi myös käsin kirjoitettuja kiitoskortteja ja omatekoisen testamentin, jossa hän jättää kaikki vaatteensa köyhille lapsille.