8 uskomatonta löytöä alapäästä – ensihoitaja paljasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä kuulee omituisia tapauksia, kun ihmiset joutuvat sairaalahoitoon laitettuaan sisälleen alakautta jotain sinne täysin kuulumatonta. Nyt entinen ensihoitaja Alendro Alhambra on kertonut Women’s Health -lehdelle villeimmät tapaukset, joita hän on ensiavussa nähnyt.

rontgenkuva23122014

1. Pitkulaiset ruoat

Useissa tapauksissa naisten sisältä on löytynyt nakkeja tai banaaneja. Nämä ruoat ovat ongelmallisia seksileluina, koska niistä alkaa hajota vaginaan pieniä palasia, joita voi olla vaikea saada poistettua.

2. Puhelimet

Eräs nainen oli hukannut vaginaansa älypuhelimen. Selitykseksi hän kertoi, että oli pelleillyt miehensä kanssa, jolloin hän piilotti puhelimen sisälleen.

3. Dildot

Vähintään kerran kuukaudessa vastaanotolle tulee joku, jolla on jäänyt dildo jumiin tai se on uponnut liian syvälle.

4. Lasinen limsapullo

Kun lasinen limsapullo työnnetään anukseen syntyy sellainen alipaine, että pulloa ei saa enää pois omin avuin. Näissä tilanteissa ihmiset tarvitsevat ensiapua.

5. Hiuslakkapullot

Kerran vastaanotolle tuli eräs nainen, joka tarvitsi apua saadakseen hiuslakkapullon pois vaginastaan.

6. Kaukosäätimet

Eräs nainen oli työntänyt television kaukosäätimen vaginaansa, eikä saanut sitä enää omin avuin pois.

7. Vibraattorit

Eräs mies piti viedä leikattavaksi, että vibraattori saataisiin hänen sisältään pois. Vibraattori värisi vielä leikkauksen aikana hänen anuksessaan.

8. Paperipyyhkeet

Nainen oli laittanut tukun paperipyyhkeitä sisäänsä. Ne ehtivät olla siellä kaksi viikkoa ennen kuin nainen hakeutui hoitoon.