Uuden Star Wars -elokuvan mystinen kertojaääni paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä kuusi osaa kattava Star Wars -saaga saa jatkoa uudella Star Wars: The Force Awakens -elokuvalla, jonka ensi-ilta on vuonna 2015. Elokuvan ensimmäinen teaser-traileri julkaistiin taannoin, ja sittemmin keskustelu lyhyestä videosta on käynyt internetissä kuumana.

Trailerissa kuullaan kertojaääntä, jonka mahdollinen esittäjä on herättänyt runsaasti spekulaatiota fanien keskuudessa. Useat olettivat näyttelijän olevan Benedict Cumberbatch, jonka huhuttiin aikaisemmin olevan mukana uusissa Star Wars -elokuvissa. Kyseessä on kuitenkin toinen sci-fi- ja fantasiaelokuvien faneille tuttu näyttelijä.

Entertainment Weekly -lehden mukaan trailerin kertojaääni on Benedict Cumberbatchin sijaan Andy Serkis, joka teki tietokonetehosteiden avustuksella ikimuistoisen roolisuorituksen Taru sormusten herrasta ja Hobitti-elokuvien Klonkkuna. Vielä ei ole tiedossa, minkälainen rooli Serkisillä Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa.

Star Wars: The Force Awakens -trailerissa vilahtavat myös muun muassa tulevan elokuvan uudet tähdet Daisy Ridley ja Lupita Nyong’o, sekä alkuperäisestä Star Wars -trilogiasta tuttu Millenium Falcon -avaruusalus. Elokuvan ensimmäinen traileri keräsi Youtubessa nopeasti yli 50 miljoonaa katselukertaa, ja sittemmin katselumäärä on kasvanut kasvamistaan.