Arianny Celesten bikinikuvat pakkasesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttö Arianny Celeste on tullut viime vuosina tunnetuksi myös urheilumaailman ulkopuolella. Tämä johtuu epäilemättä 29-vuotiaan kaunottaren upeasta ulkoisesta olemuksesta.

And then this happened…

A photo posted by Arianny Celeste (@ariannyceleste) on

Nyt Arianny Celeste on jakanut Instagram-tilillään talviset tervehdykset C4 Belts -vyömerkin mainosten kuvauksista. Otoksissaan mallikaunotar poseeraa bikineissä paljussa talvisen maiseman keskellä, sekä moottorikelkan päällä pitkään takkiin ja uimapukuun sonnustautuneena.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, mutta sittemmin hän löysi kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.

Shooting @c4belts with @marksacrophotography and somehow I end up in this! #thinkwarmhappythoughts #denver

A photo posted by Arianny Celeste (@ariannyceleste) on

Deep in thought, aka freezing my ass off! #views #denver #itwassnowing

A photo posted by Arianny Celeste (@ariannyceleste) on