Rita Ora tiukassa nahkatopissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja ensi vuonna laulajatar nähdään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Rita Ora osallistui taannoin Lontoossa järjestettyyn British Fashion Awards -gaalaan. 24-vuotias laulajatar oli yksi tilaisuuden näyttävimmistä vieraista, ja piti mustassa nahkatopissaan huolen siitä että hän oli jälleen kerran myös kuvaajien suosiossa.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.