Claudia Romani toivottaa Staran lukijoille Hyvää Joulua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Tämän vuoksi hän onkin saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Neitokainen päätyykin näyttävän ulkomuotonsa vuoksi usein seksikkäisiin kuviin.

Nyt Claudia Romani lähettänyt henkilökohtaisesti terveiset kaikille Staran lukijoille Miamista, Yhdysvalloista. Siellä hänet on ikuistettu Roja-nimisen lehden sivuille joulun uhkeimpana tontuttarena. Claudia poseeraa kuvissa ystävänsä Erika Tessarolon kanssa jouluisissa bikinikuvissa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.