Poika kirjoitti Joulupukille: ”Super Marion lisko ei ole tuhma”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuningas Bowser on Super Mario -pelin liskohahmo. Bowseria pidetään pelin pahiksena, koska hän on kaapannut prinsessa Peachin linnaansa ja hän on sen vuoksi Marion arkkivihollinen. Eräs pikkupoika on kuitenkin sitä mieltä, että Bowser on kiltti ja joulupukinkin tulisi tietää se.

Pikkupoikaa huolettaa Bowserin kohtalo. Hän ajatteli, että joulupukki pitää Bowseria tuhmana, eikä tuo hänelle ollenkaan lahjoja. Poika päätti puuttua asiaan ja kirjoittaa joulupukille kirjeen esittäen Bowseria.

Kirjeessä Kuningas Bowser haluaa kertoa oman kantansa joulupukille, jonka jälkeen hän toivoisi pääsevänsä kilttien listalle. Hän selventää kirjeessä, että Mario onkin se paha hahmo, koska hän on tuhonnut Bowserin linnan monta kertaa ilman syytä. Mario myös ärsyttää tahallaan ja yrittää varastaa häneltä kirveen. Toivottavasti poika saa joulupukin mielen käännytettyä ja Bowser uuden linnan.