Kate Hudson pokasi halutun julkkiskomistuksen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joulukuun alkupuolella mediassa kuhistiin näyttelijätär Kate Hudsonin ja muusikko Matt Bellamyn erosta. Sittemmin pariskunnan erosta on ehditty kohista jo monin tavoin, sillä eroa ei ole ainakaan vielä virallisesti vahvistettu. Nyt Hudson on jo ehditty yhdistää toiseen komistukseen.

Näyttelijätär on nimittäin yhdistetty joulun alla romanttisessa mielessä tanssija-koreografi Derek Houghun. Hough ja Hudson tuntevat toisensa entuudestaan ja parin välillä on aina synkannut. Us Weekly -lehden saamien tietojen mukaan Kate suuteli julkisesti Derekin kanssa The Nice Guy ravintolassa Los Angelesissa.

Lähipiirin mukaan Derek on ollut ihastunut Hudsoniin siitä lähtien, kun Kate aloitti miehen valmennuksessa vuonna 2013. Hough piti Hudsonille tanssitunteja ja yhteinen intohimo tanssia kohtaan teki heidät läheisemmäksi. Kate ja Derek veivät suhteensa uudelle tasolle heti, kun näyttelijätär oli ilmoittanut erosta miehensä kanssa.