Uskomaton kosinta! Mies järjesti 8 000 kilometrin Amazing Racen kosiakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on ihmisille yleensä yksi elämän ikimuistettavimmista kohokohdista tehtiin se sitten missä ja miten tahansa. Nykyisin yhä useampi mies pyrkii kosimaan jollain tavallisesta poikkeavalla tavalla. Niin teki myös Justin Blades, jonka toteuttama kosinta sai lähes eeppiset mittasuhteet.

YouTube
YouTube

Justin oli nimittäin järjestänyt kosintaansa varten Diana-tyttöystävälleen yhden kaikkien aikojen upeimmista kosintatempauksista, sillä hän oli järjestänyt 8.000 kilometrin Amazing Racen. Tyttöystävä luuli, että hän otti osaa oikean Amazing Racen nettiversioon, sillä pari kisasi kaupungista toiseen aidonnäköisten vihjeiden ja tehtävien perässä kuvaaja mukanaan.

Todellisuudessa poikaystävä oli itse palkannut kuvaajan ja hoitanut valtavan määrän ihmisiä hoitamaan kahden hengen Amazing Racea, joka päättyi lopulta Islantiin ja upeaan kosintaan revontulien alla. Vastaavaa ei ole ihan hetkeen nähty.