Ensi kesän hittituote? Sukat varvassandaaleihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä ei pysty käyttämään varvassandaaleita, koska tuntevat varpaiden välistä menevän remmin kiusallisena. Tavallisten sukkien kanssa varvassandaaleiden pitäminen on lähes mahdotonta, sillä kangas ei yleensä taivu remmin myötäisesti.

Etsy
Etsy

Nyt tähän on ratkaisu, sillä markkinoille on tullut flip-flop sukat, jotka on tarkoitettu nimenomaan varvassandaaleiden kanssa pidettäväksi. Sukkia mainostetaan muun muassa kuuluisassa SkyMall-mainoslehtisessä, ja kuten tiedetty, ei tämä keksintö ole suinkaan siitä makasiinin oudoimmasta päästä. Sukat muistuttavat hieman Suomessakin takavuosina villinneitä varvassukkia, paitsi että sukissa on vain yksi vako.

Tässä kohtaa sopii kuitenkin kysyä, että kuka oikeasti käyttää varvassandaaleihin sopivia sukkia? Sen lisäksi, että sukat saavan aikaiseksi kammottavan kamelinvarpaan jalkaterään, on sandaalien kanssa käytetyt sukat monen mielestä suorastaan tyylimoka.