Lady Gaga kuvattiin ilman peruukkia – onko supertähti kalju?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Lady Gaga tunnetaan räväkkänä pukeutujana, joka ei tunne rajoja. Hänellä voi olla yllään läpinäkyvä verkko, valtava turkis tai vaikkapa pekonia. Sama koskee tämän laulajattaren hiuksia. Lady Gaga nähdään yhtenä päivänä pitkissä mustissa hiuksissa ja toisena hänellä on vaalea polkkapituinen leikkaus hiuksissaan.

Your heart is filled with vanity, mine insanity.

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Nyt hän on paljastanut todellisen itsensä Instagram-kuvassaan. Lady Gaga on julkaissut Instagram-palvelussa itsestään kuvan, jossa hänellä ei ole yllään vaatteita eikä peruukkeja. Kuvassa hän pitelee vaaleaa ja tummaa peruukkia käsissään ja peittää niillä rintansa.

Ennen peruukitonta kuvaa laulajatar on julkaissut peräkkäin itsestään kuvia, joissa hänellä on vuorotellen vaaleat ja tummat hiukset. Uuden kuvan perusteella on syntynyt jonkin verran spekulointia siitä, onko Lady Gaga peruukkien alla kalju ja leikannut omat hiuksensa pois kokonaan. Kuva on otettu sellaisesta kulmasta, että hiukset saattavat olla vain tiukalla nutturalla taakse vedettynä.