Nicki Minaj rohkeissa selfie-kuvissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Nicki Minaj on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkeita selfieitä, joissa naisen povi näyttäisi olevan suuressa roolissa. Tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet, että paljastavat kuvat ovat olleet seurausta julkisesta sanasodasta naisen exän kanssa.

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Tähtönen erosi marraskuussa pitkäaikaisesta poikaystävästään riitelyn päätteeksi. Pippurisesta luonteestaan tunnettu laulaja oli raivostunut poikaystävälleen ja romuttanut hänen autonsa pesäpallomailalla. Vaikuttaisi siltä, että parin kiivas riitely ei ole päättynyt suhteen mukana, vaan vihanpito jatkuu edelleen.

Minaj on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa exälleen tarkoitetun viestin, jossa hän on maininnut miehen menettäneen kaiken sen, mitä hän elämässään piti suuressa arvossa. Viestin julkaisun jälkeen neitokainen lisäsi rintavakoaan korostavia kuvia Instagramiinsa. Julkisesta viestittelystä voisi päätellä, että räppärin joulupyhät eivät ole sujuneet yhtä rauhaisissa tunnelmissa kuin monen muun.

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on