Cheerleaderin äiti harrasti seksiä 17-vuotiaan kanssa – 50 000 dollarin sakot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvanialainen äiti oli harrastanut seksiä 17-vuotiaan jalkapalloilijanuorukaisen kanssa. Hän jäi tekemisistään kiinni, minkä jälkeen nainen tuomittiin 50.000 dollarin sakkoihin.

42-vuotias Iris Gibney oli ilmoittautunut tyttärensä cheerleader-joukkuetta kannustavien äitien ryhmään mukaan. Harrastuksen parissa Gibney tutustui 17-vuotiaaseen nuorukaiseen, joka pelasi jalkapalloa Gibneyn tyttären kannustamassa joukkueessa. Pari aloitti seksisuhteen ja jäi pian kiinni itse teosta.

He olivat harrastaneet seksiä parkkipaikalla ja herättäneet paikallisen poliisin huomion parkkeerattuaan auton väärin. NBC Philadelphia uutisoi, että nainen tuomittiin suhteesta alaikäiseen 50.000 dollarin sakoilla. Gibneyn aviomies on tyrmistynyt vaimonsa tekemisistä, mutta ei aio hakea avioeroa.