Mies valmisteli kosintaa 4 vuotta – sai supertähdet mukaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosiminen on aina jännittävä paikka‚ ja monet suunnittelevat sitä kauan, jotkut jopa vuosia. Nyt eräs mies on käyttänyt kosintaansa neljä vuotta, jotta saisi useita julkisuuden henkilöitä mukaan suostuttelemaan tyttöystävänsä menemään naimisiin kanssaan.

YouTube
YouTube

Jim MacAulay oli seurustellut tyttöystävänsä Sophien kanssa jo 12 vuotta ja päätti vihdoin kosia häntä. MacAulay suunnitteli Sophielle melkoisen yllätyksen, kun hän sai näyttelijöitä, laulajia ja muita julkisuuden henkilöitä mukaan kosintaan.

Kaikki lähettivät MacAulaylle pyynnöstä pienen videoklipin, jossa he kertovat Sophielle syitä, miksi hänen tulisi mennä naimisiin Jimin kanssa. Videolla nähdään esimerkiksi Ed Sheeran, Cee Lo, Nile Rogers, Rudimental ja Ronan Keating.