Supermallien vuosi vaihtuu Arabiemiraateissa – tältä näyttävät bileet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailmankuuluista kaunottarista koostuva kaveriporukka on matkustanut Arabiemiirikuntiin viettämään vuoden vaihtumista. Neitosten seurue koostuu muun muassa laulajatar Selena Gomezista ja huippumalleista Kendall Jenneristä, Devon Windsorista, Gigi Hadidista ja Shay Mitchellistä.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Tähtöset ovat viihtyneet lomallaan Emiraateissa ja räpsineet useita kuvia julkaistavaksi sosiaalisessa mediassa. Nuoret kaunottaret vierailivat äskettäin Abu Dhabissa ja poikkesivat katsomassa useita turistinähtävyyksiä. Neidot ovat suunnitelleet viettävänsä uutta vuotta Dubaissa.

Nuorten naisten seurue ei ole varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta. Vaikka kaunokaiset ovatkin matkustaneet Emiraatteihin juhliakseen, ovat he kuitenkin osanneet noudattaa kulttuuriin sopivaa etikettiä. Tytöt ovat lisäilleet kuvia nettiin, jossa he ovat pukeutuneina koko vartalon peittävään abayaan ja pääliinana tunnettuun hijabiin. Daily Mail -lehden mukaan neitokaisten uusi vuosi vaihtuu Dubain hulppeissa puitteissa.

2015 here we come! #mydubai

Фото опубликовано Devon Windsor (@devwindsor)

#blackisthenewblack #nosmilesallowed

A photo posted by Devon Windsor (@devwindsor) on