Autistityttö fanitti ammattipainijaa – sai unelmadeitin koulun tanssijaisiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Amanda Styles on yksi ammattilaispainija Ace Perryn suurimmista faneista. Neitokainen on käynyt seuraamassa Perryn otteluita aina kun mahdollista ja Styles on myös aktiivisesti seurannut ja kannustanut miestä sosiaalisessa mediassa.

YouTube
YouTube

Ammattipainija oli kiinnittänyt huomiota faninsa uskollisuuteen ja päätti järjestää Amandalle yllätyksen. Indianan Clarksvillessä järjestetty ottelu päättyi Perryn pitämään puheeseen. Neitokaisen yllätykseksi mies piti kiitospuheen, joka oli osoitettu omistautuneelle fanille. Puheen päätteeksi mies kysyi, haluaako Amanda mennä hänen kanssaan koulunsa tanssijaisiin.

Perry sai teollaan yleisön hurraamaan ja ilosta pakahtunut Amanda vastasi myöntävästi. Neitokainen oli miehen tempauksesta liikuttunut ja hän riensi halaamaan idoliaan. Autistisella Stylesilla on varmasti yksi tanssijaisten parhaimmista kavaljeereista. Ace Perry on teollaan osoittanut olevansa fanejaan arvostava herramies.