Isä opetti pikkutytölleen miten miehen tulee häntä kohdella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin kuinka isän malli ja esimerkki ovat ensiarvoisen tärkeitä tyttärelle. Nyt eräs isä on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän ja tytär keskustelevat rakkaudesta. Tytär kertoo videolla isälleen olevansa prinsessa.

YouTube
YouTube

Hän haluaa jonain päivänä olla kuningatar, minkä vuoksi hänen pitää löytää itselleen kuningas. Tähän isä tarttuu ja alkaa muistuttamaan tytärtään, miten kuninkaan tulee tyttöä kohdella. Tyttö oppii, että miehen pitää kunnioittaa häntä.

Miehen tulee myös avata hänelle ovia ja koskettaa häntä pelkästään rakkaudesta. Isä kertoo vahtivansa kuningasta, että näin varmasti tulee tapahtumaan. Videon perusteella voisi sanoa, että isä ja tytär ovat tainneet käydä tämän keskustelun aiemminkin.