Etsintäkuulutus leviää Facebookissa: ”Olit päivällä Triossa shoppailemassa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakkaus ensisilmäyksellä on monien ihmisten mielestä mahdoton ajatus, mutta hekin varmasti myöntävät, että ihastuminen ensisilmäyksellä on mahdollista. Näin tapahtui eilen lauantaina Lahden keskustassa sijaitsevassa Trio-kauppakeskuksessa.

Triossa tapahtunut kohtaaminen on nyt johtanut etsintäkuulutukseen sosiaalisessa mediassa, kun urheiluhieroja Toni Hakkarainen etsii julkisella haulla naista, jonka lapsi leikki hetken hänen tyttärensä kanssa. Ilmoitus leviää parhaillaan Facebookissa, jossa monet toivovat Hakkaraisen löytävän kohtaamansa naisen.

Etsintäkuulutus: Sinä kaunis tumma nainen, joka eilen lauantaina, olit päivällä Triossa shoppailemassa H&M:ssä ja sen jälkeen istuskelit Aleksanterin käytävän penkeillä kun lapsesi leikki tyttäreni kanssa siinä vieressä. Tämän jälkeen kaverisi saapui paikalle ja poistuitte paikalta. Kasvosi paloivat verkkokalvoilleni pahemman kerran Voisinko tätä kautta löytää kyseisen ihmisen? Mikäli kyseinen kaunotar on parisuhteessa, todettakoon silti, että sait minut hymyilemään koko loppupäivän!

Julkaisu käyttäjältä Toni Hakkarainen.