Pari riiteli katsomossa – joukkueen maskotti pelasti tyttöystävän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Boston Celtics ja Chicago Bulls -ottelua seurannut pariskunta joutui erikoiseen tilanteeseen, kun pusukamera pongasi heidät yleisöstä kesken ottelutauon. Celticsiä kannattava mies puheli kaikessa rauhassa puhelimeensa, kun hänen tyttöystävänsä yritti saada miehen huomion häneen ja kameraan.

YouTube
YouTube

Suukkoa vailla ollut tyttöystävä lopulta hermostui miehelleen, sillä hän ei suostunut vastaamaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Pariskunta alkoi riidellä kameran kuvatessa heitä. Tilanteeseen tuli yllättävä käänne, kun Chicago Bulls -maskotti Benny saapui paikalle. Benny oli selvästi tuohtunut Celtics-fanin epäherrasmiesmäisestä ja röyhkeästä käytöksestä.

Maskotti läimäytti miestä takaraivoon ja yleisön hurratessa nappasi miehen tyttöystävän syliinsä. Ritarimaisin ottein Benny kantoi tyttöystävän pois Celtics-fanin luota saaden ihmiset huutonauramaan hänen tempaukselleen. Ehkä ensi kerralla mies ottaa tyttöystävänsä paremmin huomioon. Oli kyseessä sovittu ohjelmanumero tai ei, niin yleisö sai sen ansiosta hauskan hetken.