Mies soitti hätänumeroon ja väitti olevansa Nicki Minaj – sai erikoisen tuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihteiden nauttimisella on tunnetusti erilaisia vaikutuksia erilaisiin ihmisiin, ja ainakin eräälle 23-vuotiaalle miehelle viinanjuonti ei kovin hyvin sovi. Hänet nimittäin pidätettiin joulupäivänä pian sen jälkeen, kun hän oli soittanut hätänumeroon ja väittänyt olevansa Nicki Minaj.

Irlannin Dublinissa asuva häirikkösoittaja väitti hätäpäivystäjälle, että hänen asunnossaan on parhaillaan kaksi miestä, jotka yrittävät murhata hänet. Pian mies soitti uudelleen ja perui edellisen puhelunsa. Sen sijaan hän ryhtyi väittämään olevansa kuuluisa poptähti Nicki Minaj ja että hänen asunnossaan onkin murhamiesten sijaan poltergeist. Paikalle kiitäneet poliisit pidättivät häirikkösoittajan.

Mies sai lopulta syytteen tekosistaan ja joutui oikeuteen. Siellä hänet tuomittiin hieman poikkeukselliseen rangaistukseen. Tuomioistuin määräsi miehen noin 300 euron sakkoihin ja kielsi häntä soittamasta hätänumeroon muutoin kuin hätätilanteessa. Kaiken lisäksi oikeus kielsi mieheltä alkoholin nauttimisen kokonaan. Hänellä alkoi siis tipaton loppuelämä oikeuden päätöksellä.