Nainen joutui miesporukan pilkkaamaksi – pudotti painoa 41 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Buckinghamshiressa asuva Sam Akerman oli kyllästynyt kuuntelemaan vitsejä siitä, miten ylipainoinen hän on. Eräänä tyttöjeniltana hän sai tarpeekseen, kun hän joutui julman pilan kohteeksi. Häntä tuli baarissa iskemään mies, jonka tehtävänä oli saada niin monta isokokoista naista illan aikana kuin vain mahdollista ja ottaa naisten kanssa yhteiskuvia todisteeksi.

Akerman aloitti pilankohteeksi jouduttuaan kunnon kuntokuurin. Hän painoi aloittaessaan noin 138 kiloa ja onnistui karistamaan kahden vuoden aikana 41 kiloa. Kilot lähtivät säännöllisen kuntosaliharjoittelun ja uuden ruokavalion avulla. Akerman sanoo, että suurin muutos on tapahtunut kuitenkin hänen itsetunnossaan.

– Minulla on paljon itsevarmempi olo nyt. Tämä on vasta alku ja matkaa on vielä jäljellä, Akerman kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Nainen kertoi tunteneensa itsensä huonommaksi muihin verrattuna. Hänen mielestään muita palveltiin aina baaritiskillä ennen häntä ja hän tunsi tulleensa jatkuvasti tuomituksi ison kokonsa vuoksi. Isona motivaattorina projektille toimi se, että nainen halusi häntä kohdeltavan samalla tavalla kuin pienikokoisempia naisia. Suurin merkitys päämäärän saavuttamiseksi oli halulla tehdä elämänmuutos terveellisempään suuntaan.