6 suihkutyyliä kertovat millainen sinä olet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on monia erilaisia tapoja huolehtia hygieniastaan. Jotkut pesevät hampaat vain illalla, kun taas toiset monia kertoja päivässä. Jotkut käyvät suihkussa joka päivä, kun taas toiset pesevät hiuksensa vaikkapa vain kahdesti viikossa. Kolumnisti Stephanie Cillo on luetellut, mitä ihmisten suihkussakäyntitottumukset kertovat heidän persoonastaan.

Laulaja

Kaikki tuntevat lähipiiristään varmasti jonkun, joka laulaa suihkussa. Suihkussa laulavat ihmiset ovat yleensä muutenkin äänekkäitä ja itsevarmoja. Heitä ei haittaa kuka heidän laulamistaan kuuntelee eivätkä he luultavasti suostuisi hyväksymään kieltävää vastausta Idols-laulukilpailussa. Laulajista löytyy myös selittelijöitä, jotka eivät muka tienneet jonkun kuulevan.

Salamannopea

Salamannopeat suihkuttelijat suoriutuvat ulos kylpyhuoneesta vain muutamassa minuutissa. He ovat muutenkin meneviä ihmisiä, joilla on aina toinen jalka oven välissä valmiina lähtöön.

Tehokas

Tehokas tarkoittaa tässä tapauksessa ihmistä, joka hoitaa monta asiaa samanaikaisesti. Hän pesee suihkussa aina hampaat, ajelee ihokarvat ja tekee kokovartalokuorinnan. Kyseessä oleva tehopakkaus ei tyydy pelkkään hiusten pesemiseen. Tämä tyyppi on energinen ylisuorittaja, joka haluaa voittaa kisan kuin kisan.

Mietiskelijä

Mietiskelijät rauhoittuvat suihkussa valuvan veden alla ja tekevät tärkeitä päätöksiä. Heitä ei saa häiritä tämän toimituksen keskellä. Mietiskelijät saattavat olla kaveriporukan dramaatikkoja, mutta viettävät suihkussa muiden mielestä liian pitkiä aikoja.

Valmistautuja

Valmistautujaa saa aina odottaa. Hänellä menee yleensä enemmän aikaa kylpyhuoneessa kaikkeen muuhun kuin itse suihkussa käymiseen. Hänellä on tietyt rutiinit ennen ja jälkeen suihkuhetken, eikä oveen koputtelu nopeuta asiaa. Valmistautuja on aina huolitellun näköinen ja luonteeltaan kärsivällinen.

Jahkailija

Jahkailijalle peseytyminen ei ole pakkomielle. Hän on kämppäkavereidensa suosikki, koska kaikki muut saavat aina käydä ensin häntä suihkussa. Jos tällä vitkastelijalla on peseytymiseen menevälle ajalle muuta tärkeämpää käyttöä aika suunnataan mieluummin siihen.