Cara Delevingne upeassa kampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on noussut parin vuoden aikana yhdeksi mallimaailman kirkkaimmista nuorista tähdistä. Mallinuran lisäksi neitokainen on kokeillut siipiään myös näyttelemisen puolella, ja tänä vuonna hänet nähdään Paper Towns -elokuvan naispääroolissa.

DKNY
DKNY

Vaikka Hollywood epäilemättä kiehtoo Cara Delevingneä, ei hän ole lopettamassa mallina työskentelyä vielä ihan hetkeen. Nyt brittikaunotar nähdään DKNY-vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Seksikkäissä kuvissa Cara esittelee kevään 2015 alusvaateuutuuksia.

Daily Mail -lehden mukaan Caralla on monta rautaa tulessa, sillä tähtösen on kerrottu levyttäneen kuuluisan musiikkituottaja ja laulaja Pharrell Williamsin kanssa. 22-vuotias huippumalli on mukana myös muun muassa tulevissa Pan ja Suicide Squad -elokuvissa.

DKNY
DKNY