Vessapaperi loppui junassa – Twitter pelasti hädästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kielen ikimuistoisimpiin sananlaskuihin kuuluu ”Toimii kuin junan vessa”, joka on perua ajoilta, jolloin junien vessat olivat raiteille johtavia luukkuja. Ne toimivat siksi yleensä moitteettomasti. Sanonta sopii kuitenkin hyvin myös Iso-Britanniasta kantautuvaan uutiseen.

Virgin Trains -yhtiön junassa matkustanut Adam Greenwood oli asioimassa vessassa, kun hän hän huomasi wc-paperin loppuneen. 16-vuotias päätti hakea apua kiperään tilanteeseen sosiaalisen median avulla ilmoittamalla ongelmastaan koko maailmalle Twitter-viestissään.

– Kävin juuri vääntämässä suhteellisen ison kakan, mutta vessapaperi on loppu Virgin Trainsin Eustonista Glasgowiin matkaavassa junassa. Lähettäkää apua kiitos, Adam Greenwood twiittasi.

Yllättäen Virgin Trains -yhtiö vastasi Adamin viestiin. Adamia pyydettiin ilmoittamaan missä vaunussa hän on, ja tämän jälkeen avun kerrottiin olevan tulossa. Lopulta tukala tilanne ratkesi, ja nuorimies kiitti yhtiötä ripakasta toiminnasta twiittaamalla kuvan täysinäisestä vessapaperirullasta. Tämän kaltaista A-luokan palvelua monet toivoisivat varmasti kotoisan junayhtiömmekin harrastavan.