Nettikäyttäjä tarjosi 7 000 dollarin hammashoidon tuntemattomalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reddit-käyttäjä Tomato_Juice99 kirjoitti taannoin verkkosivustolle, että hänen hampaisiinsa sattuu niin paljon, että hän haluaisi kuolla. Hän kertoi hampaidensa olevan niin huonossa kunnossa, että niiden korjaamiseen menisi peräti 7.000 dollaria. Ei mennyt aikaakaan, kun toinen käyttäjä vastasi viestiin.

Sivullinen nettikäyttäjä totesi, että jos kertomus on totta, niin hän lupautuu maksamaan hammashoidon. Tomato_Juice lähetti hampaistaan otetun röntgenkuvan sekä valokuvan ja kertoi, miksi ne olivat menneet niin huonoon kuntoon. Miehen nimi on Dakota ja hän on nyt 26-vuotias.

Dakota oli nuorena ylipainoinen ja yritti näännyttää itseään. Kun hänen vanhempansa olivat huomanneet epäterveellisen laihtumisyrityksen, he olivat pakottaneet pojan syömään. Vanhemmat eivät tienneet, että poika oksensi aina kaiken pois. Oksentaminen on kuluttanut pojan hampaita niin paljon, että ne ovat lyhentyneet, mustuneet ja niistä on lähtenyt kiille kokonaan.

Jonkin ajan kuluttua keskusteluun liittyi myös hammaslääkäri, joka lupasi lahjoittaa koko hammashoidon omalla klinikallaan, jos mies tulisi hänen luokseen. Dakota on kertonut saaneensa todella paljon viestejä ja on hämmästynyt siitä, miten hyviä ihmiset osaavat olla toisilleen. Dakota on myös erittäin kiitollinen siitä, että saa viimein itselleen hoitoa.