Teinityttö karkasi kotoa – löytyi myöhemmin Facebookista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlannissa etsittiin maanantaina kadonnutta 13-vuotiasta tyttöä poliisin voimin. Häntä etsittiin myös sosiaalisen median kanavia hyväksi käyttäen ja uutiset kirjoittelivat kadoonneesta tytöstä juttuja hänen löytymisekseen.

Twitter
Twitter

Daily Record -lehden mukaan tyttö ehti olla kadoksissa kolme päivää, kunnes hän ilmoitti Facebook-profiilissaan olevansa kunnossa ja juuri matkalla kotiin. Hän kirjoitti päivityksessään huolettomasti todella skotlantilaiseen tyyliin: ”Am fine!! Canny beleave am on the news what a riddy! Oan ma way hame”.

Kaikki saivat huokaista helpotuksesta, ja tapahtumasta selvittiin tällä kertaa säikähdyksellä. Tarina ei kerro millainen vastaanotto teinitytöllä on ollut hänen palatessaan viimein kotiin.