Miranda Kerr yläosattomissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Miranda Kerr on osallistunut Harper’s Bazaar -lehden rohkeaan kuvaussessioon. Neitokaisesta räpsittiin toinen toistaan paljastavampia kuvia ja lehti valitsi kansikuvakseen otoksen, jossa tähtönen poseeraa yläosattomissa.

mirandakerr10012015

Sinkkuuntunut Miranda on villinnyt faninsa upeilla kuvillaan. Kerr osallistui lehden haastatteluun ja kertoi miltä sinkkuelämä maistuu. Mirandan mukaan suhde australialaisen biljonäärin James Packerin kanssa päättyi ilman draamaa ja he ovat edelleen ystäviä.

Vaikka tähtönen ei ole ehtinyt olla kauaa sinkkuna, on hän saanut siitä jo paljon iloa irti. Helmikuussa julkaistavassa Harper’s Bazaarissa Miranda on paljastanut oman deittailuetikettinsä.

Nainen kertoi, että hänen mielestään on täysi normaalia ja harmitonta tapailla useita miehiä samaan aikaan, kunhan ei pelehdi heidän kanssaan. Daily Mail -lehden mukaan vasta sinkkuuntunut Kerr nauttii tapailusta, mutta ei etsi vakavaa suhdetta. Vaikka kaunottarelle varmasti satelee treffikutsuja, on hän päättänyt pitää matalaa profiilia ja keskittyä ensisijaisesti itseensä ja perheeseensä.