Nyt se on varmaa! Twin Peaksissa mukana odotettu tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanhistorian kohutuimpiin televisiosarjoihin lukeutunut Twin Peaks tekee paluun televisioruutuihin 25 vuoden jälkeen. Aikoinaan valtavaksi hitiksi noussut ja sittemmin kulttisuosikiksi päätynyt televisiosarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa ABC-kanavalla vuonna 1991.

Nyt ainakin yhden tutun tähden on vahvistettu olevan mukana Twin Peaksin uudessa tulemisessa. Agentti Dale Cooperia näytellyt Kyle MacLachlan paljasti nimittäin palaavansa rooliin ilmaantumalla yllätysvieraaksi televisiokriitikoiden TCA-tapahtumaan.

MacLachlan viittasi tapahtumassa kuuluisaan rooliinsa tarjoamalla Showtime-kanavan johtajalle, David Nevinsille, kupillisen ”Hiton hyvää kahvia”. Sarjan luoja, ohjaaja David Lynch puolestaan jakoi Twitterissä näyttelijän kuvan, ja toivotti hänet tervetulleeksi takaisin Twin Peaksin kaupunkiin.

Ohjaaja David Lynch paljasti tiedon Twin Peaksin jatkumisesta julkaisemalla taannoin Twitterissä viestin aiheesta. ”Rakkaat Twitter-ystävät… Se tapahtuu jälleen”, ohjaaja kirjoitti. Viestin liitteenä oli juuri YouTubessa julkaistu Twin Peaks -sarjan uusien jaksojen traileri. Uudet jaksot nähdään vuonna 2016 Yhdysvalloissa Showtime-televisiokanavalla.