Koira on John Travoltan kaksoisolento – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Hollywood-tähti John Travolta on pitkän linjan näyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa kuten Saturday Night Fever, Grease ja Pulp Fiction. Mies on päätynyt aika-ajoin myös kohuotsikoihin muun muassa skientologiauskonsa ja homohuhujen vuoksi.

Splash
Splash

Nyt John Travolta on noussut internet-otsikoihin erikoisen kaksoisolentonsa vuoksi. Reddit-sivustolla on jaettu kuva eläinten turvakodin pelastamasta koirasta, joka on saanut nimekseen John Travolta. Eläin nimittäin muistuttaa monien mielestä ulkonäöltään Hollywood-tähteä, ja kaksikossa on kieltämättä erittäin samanlaisia piirteitä.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 23 vuoden ajan. Pariskunta menetti traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.

Muutama vuosi sitten verkkosivusto Dlisted julkaisi kuvan, jossa Travoltaa verrattiin poptähti Keshaan.

keshajohntravolta.png

Uusimmat