Koira on John Travoltan kaksoisolento – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Hollywood-tähti John Travolta on pitkän linjan näyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa kuten Saturday Night Fever, Grease ja Pulp Fiction. Mies on päätynyt aika-ajoin myös kohuotsikoihin muun muassa skientologiauskonsa ja homohuhujen vuoksi.

Splash
Splash

Nyt John Travolta on noussut internet-otsikoihin erikoisen kaksoisolentonsa vuoksi. Reddit-sivustolla on jaettu kuva eläinten turvakodin pelastamasta koirasta, joka on saanut nimekseen John Travolta. Eläin nimittäin muistuttaa monien mielestä ulkonäöltään Hollywood-tähteä, ja kaksikossa on kieltämättä erittäin samanlaisia piirteitä.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 23 vuoden ajan. Pariskunta menetti traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.

Muutama vuosi sitten verkkosivusto Dlisted julkaisi kuvan, jossa Travoltaa verrattiin poptähti Keshaan.

keshajohntravolta.png