Ostoskanavan juontajien riita: ”Kuu on planeetta eikä tähti!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaisella QVC-ostoskanavalla nähtiin hämmentävä tilanne, kun tuotteita esittelevien juontajien välille syntyi riitaa. Tuote-esittelyn sijaan juontajat keskittyivät väittelemään kärkkäästi siitä, onko Kuu tähti vai planeetta.

YouTube
YouTube

Kaikki sai alkunsa siitä, kun naisjuontaja Jane Treacy esitteli vihreää paitaa katsojille ja mainitsi myyntipuheessaan, että kuviointi muistuttaa hieman näkymää Maasta, joka näkyy planeetta Kuun pinnalta katsottuna. Miesjuontaja Isaac Mizrahi lyttäsi heti naisen antaman kommentin kertomalla, että Kuu ei ole planeetta.

Sen sijaan, että Treacy olisi ohittanut kiusallisen tilanteen, alkoi hän väitellä juontajaparinsa kanssa. Nainen yritti näpäyttää Mizhrahia toteamalla, että Kuu ei ole ainakaan tähti. Naisjuontajan kommenteista hämmentynyt Isaac meni myös itse sekaisin aiheesta ja lopulta juontajat väittelivät siitä, mikä Kuu on.

Videokuvaa nolosta keskustelusta on julkaistu netissä. Monet ovat olleet hämillään juontajakaksikon tietämättömyydestä ja ennen kaikkea siitä, että kaksi myyntiammattilaista alkaa kinastella keskenään suorassa lähetyksessä. Olisi kiinnostavaa tietää menikö yksikään kanavan tuotteista kaupaksi kyseenalaisella myyntipuheella.