Cara Delevingne androgyyninä – miesten muodin mainoskasvo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Voisi luulla, että malliuransa aikana Cara Delevingne on tehnyt jo kaiken mahdollisen, mutta se oletus on nyt osoittautunut vääräksi. Neitokainen nimittäin bookattiin DKNY-muotitalon miesten vaatteita mainostavan kampanjan mainoskasvoksi.

We dem boys' @dkny

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Cara Delevingne (@caradelevingne)

Muotikuvissa tähtönen poseeraa miesten pukuihin puettuna. Muuntautumiskykyinen Delevingne edustaa androgyyniä tyyliä, jossa sukupuoli ei rajoita pukeutumistyyliä. Cara poseeraa myös muotijätin naistenvaatekuvissa, joten periaattessa hän edustaa molempia sukupuolia uudessa kampanjassa.

DKNY:n erikoinen kampanja on saanut maailmanlaajuista huomiota ja palaute on ollut erittäin positiivista.Tähtönen on ollut oikea valinta kyseisiin muotikuviin. Donna Karan New Yorkin uusin kampanja huokuu androgyyneyttä, jossa sukupuolella ei ole merkitystä vaan persoonalla. Kampanjan idea perustuu siihen, että muoti ei määrittele ihmistä vaan päinvastoin. Jälleen kerran Delevingne on onnistunut kuvissa ja uudenlaisessa roolissaan.