Uransa lopettavan suomalaisräppärin albumi oli jo loppusuoralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suomalainen räppäri Nikke Ankara ilmoitti Facebookissa lopettavansa musiikkiuransa. Taannoin päiväkausiksi Lahdessa kadonnut suosikkiartisti pahoitteli käytöstään avoimessa viestissä faneilleen ja läheisilleen.

Stara haastatteli Nikke Ankaraa hieman ennen hänen katoamistaan ja tiedusteli miehen tulevaisuuden suunnitelmia. Ankara vitsaili aikovansa esiintyä stadionilla neljän vuoden päästä. Samalla hän kertoi viimeistelevänsä parhaillaan albumiaan, jonka julkaisuajankohta oli vielä tuolloin kuitenkin päättämättä.

– Tässä työstetään pari trackia vielä ja lätty kasaan. Sit aletaan pohtia, että milloin se tiputetaan ulos. Paljon töitä ja tän koko homman kehittämistä. Ei oikeastaan muuta. Musiikin parissa menee tää talvi, Nikke Ankara kertoi Staralle.

Uran päättymisen johdosta Ankaran albumin tulevaisuus on nyt täysin avoinna. Vielä tässä vaiheessa on liian aikaista tehdä asiasta lopullisia päätöksiä. Levy-yhtiö tullee tiedottamaan lähiaikoina tullaanko räppäriltä julkaisemaan vielä uutta musiikkia. Uran lopettaminen voi vielä myöhemmin vaihtua esimerkiksi pitkään taukoon musiikkialalta.

Julkaisu käyttäjältä Nikke Ankara.