Retkeilijä huomasi puunrungossa jotain valkoista – ihastuttava näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä luonnossa kävellessä ihminen törmää hienoihin eläimiin. Aiemmin kerroimme miehestä, jonka huomion kiinnitti leikkisä kettu. Nyt erään metsässä kävelijän katseen kiinnitti valkoinen otus, joka kurkisteli puunrungosta.

YouTube
YouTube

Eräs luonnossa liikkuja sai tallennettua videolle kauniin näyn, kun hän huomasi kärpän puunrungon sisällä. Puhtaanvalkoinen kärppä on suloinen ilmestys suurine silmineen ja erottuu todella kauniisti ruskeasta maastosta. Videolla kärppä kurkkii lahonneen puun sisältä mennen välillä puun uumeniin takaisin piiloon.

Onneksi kävelijällä oli sattunut olemaan mukana puhelin tai kamera, johon hän sai tämän tilanteen tallennettua. Eläimen kanssa kohtaamista olisi ollut varmasti vaikeampi selittää myöhemmin muille ilman tätä upeaa kuvamateriaalia.