Madonna julkaisi herutuskuvia – menikö liian rohkeaksi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Popin kuningatar Madonna on julkaissut vietteleviä ja leikkisiä kuvia Instagramissa. 56-vuotias tähtönen on kuvillaan osoittanut, että hän ei ole valmis luopumaan räiskyvästä tyylistään tai teinimäisestä kapinallisuudestaan.

Kuvat sopivat hyvin laulajattaren julkaistavan levyn teemaan, sillä levyn nimi on Rebel Heart, joka tarkoittaa suomeksi kapinallista sydäntä. Madonnan uusi levy julkaistaan tämän vuoden maaliskuussa.

Tähtösen kuvia katsomalla ei voi muuta kuin ihmetellä, kuinka nuorelta laulajatar edelleen näyttää. Hoikka kaunotar poseeraa uusissa kuvissaan viettelevästi, eikä keneltäkään jää huomaamatta tähtösen antelias kaula-aukko. Nuorekas megatähti on edelleen tyrmäävä ilmestys.

I deserve the best………,…

Ein von Madonna (@madonna) gepostetes Foto am

I'm not gonna stop…….. …….#livingforlove

A photo posted by Madonna (@madonna) on