Paris Hilton on puumanainen – pokasi 18-vuotiaan teinipojan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja hotelliperijättärenä tunnettu Paris Hilton on huhujen mukaan alkanut deittailla miehen kanssa, joka on häntä 15 vuotta nuorempi. 33-vuotias seurapiirikaunotar on iskenyt silmänsä 18-vuotiaaseen miesmalliin.

Oh dear…

A photo posted by JØRDAN ZJOK KALE BARRETT (@iblamejordan) on

Australialainen Jordan Barrett on esiintynyt useissa yhteiskuvissa Hiltonin kanssa ja parilla näyttäisi olevan erittäin lämpimät välit. Paris on julkaissut Instagramissaan videon Jordanin mallikeikasta ja kuvateksissä neitokainen kertoo miehen olevan ilo silmälle.

Myös Barrett on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän bilettää kaunottaren kanssa. Eräässä kuvassa pari näyttää selvästi hempeilevän ja kuva on saanut romanssihuhut liikkeelle.

Hilton on viettänyt railakasta sinkkuelämää sen jälkeen, kun hän erosi suomalaissukuisesta miesmalli River Viiperistä. Monet spekuloivat, että suhde kariutui muun muassa ikäeroon, sillä Viiperi oli Parisia 10 vuotta nuorempi.

Näyttäisi siltä, että Hilton on kuitenkin mieltynyt pysyvästi nuorempiin miehiin, sillä nyt hän deittailee huomattavasti nuorempaa miestä. Kaunotarta ei selvästikään haittaa, vaikka Jordan on häntä melkein puolet nuorempi. Vaikuttaisi siltä, että Hiltonista on kuoriutunut kovan luokan puumanainen.

#GoodTimes at @JustCavalliMilano with @IblameJordan.

Фото опубликовано Paris Hilton (@parishilton)