Cara Delevingne riisui korumainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin supermalleihin nykyisin lukeutuva Cara Delevingne nähtiin äskettäin poseeraamassa miesmallina – tai ainakin esittelemässä yllään miesten asuja. Muuntautumiskykyinen Delevingne edustaa androgyyniä tyyliä, jossa sukupuoli ei rajoita pukeutumistyyliä.

Nyt Cara nähdään vuorostaan korumainoksessa, joihin vaatteet eivät välttämättä aina kuulu. Niinpä supermalli riisui pariin kuvaan kaikki vaatteensa. Kyseessä on John Hardy -koruyhtiön mainoskampanja, jossa Cara Delevingne esittelee muun muassa Twenty Coil Bracelet -koruja.

Cara Delevingnella on monta rautaa tulessa, sillä hän on taannoin myös levyttänyt musiikkia musiikkituottaja ja laulaja Pharrell Williamsin kanssa. Vaikuttaisi siltä, että Delevingne on todellinen monilahjakkuus ja 22-vuotiaan neitokaisen menestyminen monella alalla yhtä aikaa on kunnioitettava saavutus.