Älä kokeile some-tapoja tosielämässä – video osoittaa miksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useista humoristisista nettivideoistaan tunnettu Jena Kingsley on julkaissut videon, jossa hän testaa sosiaalisessa mediassa yleisesti esiintyviä käyttäytymismalleja tosielämässä. Kuten voi arvata, lopputuloksena on joukko hämmentyneitä ihmisiä.

YouTube
YouTube

Jena on aloittanut testinsä yksinkertaisella toiminnolla, eli seuraamisella. Kingsley valitsi kadulta kiinnostavan ihmisen ja ilmoitti hänelle, että hän alkaa seurata häntä. Sosiaalisessa mediassa seuraaminen on hyväksyttyä ja kannustettavaa, mutta tosielämässä asia on päinvastoin.

Hauskalla videolla Jena myös tökki ihmisiä ja pyysi heitä vastaamaan tökkäämiseensä. Kingsley suoritti videolla lukuisia toimintoja, joita sosiaalisessa mediassa käytetään, vain todetakseen, että ne ovat tosielämässä täysin sopimattomia.

Kun Kingsley teki havainnon, hän huusi siitä kaikkien kuullen. Tosielämässä neitokainen antoi itsestään hullun ja häiriintyneen vaikutelman johon ihmiset eivät halunneet ottaa kantaa, kun taas sosiaalisessa mediassa ihmiset keskutelevat jatkuvasti muiden havainnoista ja päivityksistä.

Hauska video on osoittanut, että nettikäyttäytyminen on täysin oma maailmansa ja käyttäytymismallit eivät päde tosielämässä missään tilanteessa. Oli kuitenkin hauskaa nähdä, että joku on todella testannut hullunkurisia some-toimintoja käytännön elämässä.