Facebook-keskustelusi kirjaksi – unelmien ystävänpäivälahja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Verkossa toimivat yritys Memeoir on alkanut painaa kirjoja, jotka perustuvat asiakkaiden Facebook- tai WhatsApp -keskusteluihin. Valokuvapalveluiden tavoin yritys tekee mieluisista keskusteluista ja kuvista kirjan ja toimittaa sen postin kautta asiakkaalle.

Memeoirs.com
Memeoirs.com

Yksilöllisen kirjan tekeminen on suhteellisen helppoa. Memeoir-yrityksen sivuilta voi kirjautua omille Facebook-sivuilleen ja kopioida sieltä keskusteluja kirjaansa. Sen lisäksi kirjaan voi lisätä kuvia ja omia kommentteja.

Yritys markkinoi tuotettaan erinomaisena lahjaideana ystävänpäivää silmällä pitäen. Ystävykset ja rakastavaiset voivat nyt lukea hauskoja some-keskusteluitaan kirjan muodossa ja muistella niitä hetkiä, jotka tilanteeseen liittyivät.

Räätälöidyn kirjan tekeminen ei ole ilmaista, vaan yritys perii kirjasta noin 78 euroa, riippuen siitä haluaako kirjasta pokkariversion vai kovakantisen kirjan. Merkittävistä ja tärkeistä keskusteluista moni on varmasti valmis maksamaan enemmänkin, mutta jos keskustelut koostuvat täysin hymiöistä ja sydämistä, kannattaa kirjan painamista harkita kaksi kertaa.