Jessica Alba lomaili Thaimaassa – kuumat lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jessica Alba on viettänyt tammikuisia lomapäiviään Thaimaan auringon alla. Todisteena rennosta lomasta tähtönen on jakanut useita lomakuviaan Instagramissa. Vaikuttaisi siltä, että neitokainen on lomalla ystäviensä kanssa sillä välin, kun isä on lasten kanssa kotona.

#cracklifeopen @zicococonut ✌️

Fotka zveřejněná uživatelem Jessica Alba (@jessicaalba),

Alba on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan meditointihetkestään. Pelkissä bikineissä meditoiva tähtönen on näyttävä näky. Timmivartaloinen näyttelijätär näytti nauttivan auringosta täysin rinnoin. Lomansa jälkeen tähtönen aloittaa The Mechanic: Resurrection -elokuvan kuvaukset.

Vuonna 2011 valmistuneen The Mechanic -elokuvan jatko-osassa nähdään Alban lisäksi Jason Statham, Tommy Lee Jones ja Michelle Yeoh. Näyttelijätär on paiskinut töitä ahkerasti koko viime vuoden, sillä tänä vuonna julkaistaan jopa kolme elokuvaa, joissa Jessica Alba näyttelee. Kiireinen tähtönen on rentouttavan Thaimaan lomansa ansainnut.

Mah #bebé @rrari_5000 came to #Thailand #bff #lifer #makinmoviesabroad #mechanicresurrection

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Boat ride to set never looked so good @rrari_5000 #Thailand #makinmoviesabroad #mechanicresurrection

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

#sunset vibes #nofilter #Thailand w @rrari_5000

Fotka zveřejněná uživatelem Jessica Alba (@jessicaalba),