Ravintolan uutuusherkku – pizza tikussa!

Ruoka · Tim Isokivi

Alun perin italialaista alkuperää oleva pizza on jo pitkän aikaa ollut maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista pikaruoan muodoista. Tämä ei ole sinänsä yllättävää, sillä ruokalaji tarjoaa mahdollisuuden mitä erilaisempiin variaatioihin, ja kaiken lisäksi leipämäistä pizzaa on helppo syödä käsin.

Kanadalainen Mamma’s Pizza on tehnyt pizzan nauttimisesta vieläkin helpompaa, ainakin niille jotka pelkäävät sotkevansa sormensa sitä syödessään. Ravintolaketju on alkanut tarjoilemaan pizza-suikaileita tikun päässä, hieman tikkarin tai mehjäätelön tavoin.

Kyseessä ei ole ehkä välttämätön uudistus jo valmiiksi lähes täydelliseen ruokalajiin, mutta tässä tapauksessa Mamma’s Pizzan tarkoituksena onkin todennäköisesti ollut erottua lukuisista muista pizzaravintoloista.