Turmalaiva saatiin satamaan – näin huonosti kävi arvoautoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin maailman tiedosvälineet uutisoivat kuinka uusia autoja kuljettanut rahtialus Hoegh Osaka ajautui karille kallistuttua sitä ennen voimakkaasti. Kapteeni ohjasi laivan karille, jotta se ei kaatuisi ja uppoaisi kokonaan. Nyt laiva on pelastettu ja saatu Southamptonin satamaan.

Splash
Splash
Splash
Splash

Samalla selvisi miten kävi lastina olleille poikkeuksellisen kalliille autoille. Lastina oli esimerkiksi huippukalliita Bentley ja Rolls Royce -luksusautoja. Tähän saakka autojen kohtalo on ollut auki, sillä 45 asteen kallistuksen veikattiin irrottaneen autojen kiinitykset. Arvio osui oikeaan.

Nyt kuvissa nähdään miten kävi esimerkiksi lastina olleelle valkoiselle Range Roverille ja mustalle Porschelle. Niiden kyljet olivat nimittäin saaneet pahasti osumaa. Miljoonien eurojen edestä arvoautoja on siis enemmän tai vähemmän tuhoutunut onnettomuudessa. Vasta myöhemmmin selviää saadaanko autoista vielä myytävää pelkällä peltikorjauksella.

Splash
Splash