Kondomi toimitetaan pizzalaatikossa: ”Pizza ja seksi ovat tärkeitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksi ja hyvä ruoka ovat asioita, joista harva voi kieltäytyä. Frendit-sarjan ikimuistoisessa kohtauksessa Chandler Bing pohti ohjelmassa sitä, luopuisiko mielummin ruoasta vai seksistä. Kysymykseen on tietenkin mahdotonta antaa vastausta.

Behance
Behance

Kyseinen Frendit-sarjan jakso inspiroi moskovalaista muotoilijaa yhdistämään seksin ja ruoan. Tuloksena on kondomi, joka tarjoillaan erehdyttävästi pizzalaatikkoa muistuttavassa paketissa. Marina Malygina esittelee kesintöään Behance-verkkosivustolla.

– Pizza ja seksi ovat tärkeitä asioita amerikkalaisessa kulttuurissa, erityisesti televisiosarjoissa ja elokuvissa. Sen vuoksi tämän rajoitetun kondomin paketti tulee kiinnostamaan useimpia nuoria, ei pelkästään Frendit-sarjan faneja, Marina kuvailee.