Kosinnan karmea päätös Ibizalla – onnesta hyppinyt menehtyi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariskunnan onnellinen päivä sai karmaisevan käänteen, kun tyttöystävä putosi kallion reunalta alas ja menehtyi. 29-vuotias Dimitrina Dimitrova oli vain hetkeä ennen vastannut myöntävästi poikaystävänsä kosintaan.

Bulgarialainen neitokainen oli kosinnasta niin innoissaan, että hän alkoi hyppiä kallion reunalla edes takaisin. Nainen menetti lopulta tasapainonsa ja putosi traagisin seurauksin alas. Tapaus sattui Ibizan Cala Taridassa sijaitsevalla näköalapaikalla.

Daily Mail -lehden mukaan syy menehtymiseen ei ollut 20 metrin pudotus, vaan Dimitrina oli saanut sydänkohtauksen. Paikalle saapuneiden ensiapuhoitajien mukaan neitokainen ei ollut menehtynyt pudotuksesta saamiin vammoihin, vaan hän oli saanut sydänkohtauksen.

Ensiavun saapuessa tyttöystävä oli vielä elossa vaikkakin tajuttomana. Pelastusyrityksistä huolimatta tyttöystävä menehtyi. Tapaus on järkyttänyt paikallisia suuresti ja etenkin naisen sulhasta.