Suomalainen vapaaottelutähti 8 sekunnin ottalustaan: ”Pitäisikö tyrmätä nopeammin?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias suomalaisottelija Makwan Amirkhani suoritti 24. tammikuuta melkoisen debyyttiottelun Tukholmassa järjestetyssä Ultimate Fighting Championship -turnauksessa voittamalla vastustajansa kahdeksassa sekunnissa.

Amirkhani otteli eglantilaista Andy Oglea vastaan. Amirkhani voitti Oglean hyppypolviosumalla keskivartaloon, mitä seurasi huikea lyöntien sarja. Erää oli kulunut ainoastaan kahdeksan sekuntia, kun Oglea oli tyrmätty.

Amirkhanin voiton jälkeinen haastattelu on saavuttanut jo huikean suosion. Haastattelija kysyi häneltä suostuisiko hän uusintaotteluun, mihin Amirkhan vastasi itsevarmasti: ”Eikö kahdeksan sekuntia riitä sinulle? Pitäisikö minun voittaa vielä nopeammin?”.

Makwan Amirkhani on Turussa syntynyt vapaaottelija. Hän on viimeisin suomalaisottelija, joka on saanut UFC sopimuksen.