Whitney Houstonin tytär koomassa – löydettiin tajuttomana kylpyammeesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina meni taannoin salaa naimisiin velipuolensa Nick Gordonin kanssa. Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon astelivat alttarille Georgiassa järjestetyssä seminaarissa. Sittemmin Bobbi on vihjaillut kulkevansa urallaan äitinsä jalanjäljissä.

Parhaillaan ”äidin jalanjäljillä” kulkeminen on liiankin konkreettinen toteamus, sillä Bobbi Kristina on parhaillaan koomassa sairaalan teho-osastolla. Hänet löydettiin tajuttomana kylpyammeesta ja kiidätettiin suoraan teho-osastolle. Löydettäessä Bobbi Kristina ei hengittänyt, mutta hengitys saatiin palautettua ensiavulla.

Vielä ei ole tietoa kuinka pitkään hän oli tajuttomana ja hengittämättä. TMZ-julkaisun mukaan neitokaisen aivot olivat turvonneet niin paljon, että lääkärit katsoivat parhaaksi vajottaa hänet koomaan. Tajuttomuuden syy ei ole vielä tiedossa, mutta itsemurhan mahdollisuutta ei ole suljettu pois. Whitney Houston kuoli kylpyammeeseen lähes tasan kolme vuotta sitten 11. helmikuuta.

Naimisissa olevat Bobbi ja Nick eivät ole biologisesti veli ja sisko, mutta Whitney kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Pariskunnan lähipiiri on ollut suhteesta raivoissaan.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.