Paranormaali ilmiö valvontakameralle – haamu tyrmäsi toimistotyöntekijän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chileläinen Cecilia Carrasco on vakuuttunut siitä, että aggressiivinen ja pahantahtoinen aave pahoinpiteli hänet keskellä kirkasta päivää. Jokinlainen voima tyrmäsi naisen ja kaatoi hänet maahan hänen työpaikallaan. Tilanne on tallentunut toimistorakennuksen valvontakameralle.

Videolta on nähtävissä, kuinka Cecilia kaatui maahan ja hänen työkaverinsa riensi auttamaan häntä. Kaatuessaan Carrasco loukkasi itsensä ja hän joutui hakeutumaan sairaalahoitoon. Paikallisen uutiskanavan haastattelussa Cecilia kertoi, että hän tunsi kuinka kaksi kättä tarttui häneen ja työnsi hänet voimakkaasti maahan.

Nainen oli varma, että joku oli hyökännyt hänen kimppuunsa. Carrasco kertoi ihmetelleensä sitä, että ei muista nähdeensä hyökkääjää. Nainen ajatteli, että se johtui siitä, että tilanne tapahtui niin nopeasti. Cecilia luotti siihen, että tekijä saadaan kiinni valvontakameran kuvan avulla.

Naisen hämmästykseksi valvontakameralla ei näkynyt mitään. Niinpä ainoa selitys tapahtumalle on se, että pahantahtoinen voima tai aave hyökkäsi hänen kimppuunsa. Carrasco on ollut tapahtuneesta niin järkyttynyt, että hän ei ole kyennyt poistumaan kotoaan pelkäämättä. Cecilia jopa epäilee, että pahantahtoinen henki vainoaa häntä. Mikäli valvontakameran videossa oli kyse jostain muusta kuin liukastumisesta, jäänee tapaus selvittämättömäksi mysteeriksi.